Diensten

Uw huis is als nieuw als het strak in de verf staat

Schilderwerk

Wist u dat regelmatig onderhoud kan bijdragen aan de waarde van uw huis? Dit geldt niet alleen voor de muren, plafonds en wanden, maar ook voor bijvoorbeeld de kozijnen. De levensduur van het hout wordt in stand gehouden als u de kozijnen bijtijds laat bijwerken door een schilder.

Wij adviseren u om eens in de twee jaar uw schilderwerk te laten beoordelen op technische gebreken of eventuele mechanische beschadigingen. Een preventievemaatregel: als er vroeg in het proces wordt ingegrepen, bespaart u dit uiteindelijk kosten. Bekijk wat we voor u kunnen doen bij de eerder uitgevoerde schilderprojecten. Uw huis laten controleren of een afspraak maken voor binnen- of buitenschilderwerk? Neem direct contact op. Wij komen bij u langs in de regio Gelderland.

Neem contact met ons op

Onderhoudsplan voor buitenschilderwerk

Met een goed onderhoudsplan voor buitenschilderwerk houdt u de controle op het onderhoud van uw woning. Het geeft u inzicht: u weet precies wanneer u uw woning opnieuw moet laten bijwerken door een schilder. Zo blijft uw woning door de jaren heen netjes onderhouden.


Voorbeeld van een onderhoudsplan:

1e jaar: Startpunt voor groot onderhoud

3e jaar: Controle en bijwerkbeurt

6e jaar: Schilderbeurt

8e jaar: Controle en bijwerkbeurt

10e jaar: Beoordeling object voor continuering van het onderhoudsschema

Behangwerk

Heeft u uw oog laten vallen op een leuk behang? Het plakken ervan is een nauwkeurig karwei waarvoor u veel geduld moet hebben. Geen zin in gedoe? Dan bent u sneller klaar als u het behangen overlaat aan iemand met veel kennis en ervaring. Naast schilderwerk kunt u ons daarom ook inschakelen voor behangwerk.

De kamers in uw huis zijn binnen de kortste keren voorzien van de mooiste dessins of een strakke stijl. Neem direct contact op.

Bel ons